FB_logo Follow us on Instagram Follow us on Twitter youtube_1

 

Darujte_cards_11sml

 

nuda v posteli nadpis

  

15let

Myš

QRplatba

Pro platbu na sbírkový účet

37 37 37 67 / 5500

Pokud chcete na konci roku dostat potvrzení o daru uveďte jako zprávu pro příjemce jméno, příjmení a adresu.

QR kód naskenujte prostřednictvím bankovní aplikace ve vašem telefonu. Děkujeme :)

Myš.

MyšMyš

 

Připravili jsme CD s příběhy, které pomáhají. Jestli máte chuť podpořte nás a my více CDček rozdáme dětem v nemocnicích a léčebnách. Děkujeme! Jak podpořit Loutky v nemocnici?

CD Pohádková medicína přinese příběhy, které nemocné děti znají z návštěv souboru Loutky v nemocnici v nemocnicích a léčebnách. 

Jednotlivé pohádky namlouvá Jiří Lábus, Bára Hrzánová, Jan Potměšil a Marka Míková. CD obsahouje také pexeso a link pro snadný on-line poslech.

Více jak 60 minut veselých i napínavých dobrodružství vzniká díky spolupráci skvělých herců i profesionálů z nahrávacího studia Beep, které se na realizaci nahrávky partnersky podílí. Aby se však dostalo k co největšímu počtu nemocných dětí, potřebujeme i vaši pomoc.

Připravili jsme nahrávku, která udělá spoustu radosti. Pohádková medicína přinese 4 příběhy, které hrajeme dětem v nemocnicích a to jak v hernách, tak na nemocničních odděleních, tak u samotného lůžka dětských pacientů. První z nich s názvem Lenochodi, podle příběhu Anne-Catrine De Boel, namluvil Jiří Lábus. dobrodružství Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) podle knížky Ivy Procházkové ztvárnila Bára Hrzánová, napínavý příběh v převyprávěném příběhu románu Hermana Melvilla Bílá Velryba interpretuje Jan Potměšil a písně zpívá Tomáš Karger a v poslední v pohádce O statečném tygříkovi vycházející z knížky Libuše Palečkové, uslyšíte Marku Míkovou. Ta zároveň jednotlivé předlohy převyprávěla a režíruje i celou audionahrávku. Na ukázky se můžete podívat v připojených videích.

Spolek Loutky v nemocnici navštěvuje již 11 let pravidelně nemocnice a léčebny po celé republice. Hospitalizovaným pacientům hraje a zpívá písničky a také divadlo. Nejsou to však obyčejná loutková představení. „Hrajeme s dětmi a pro děti. Nabízíme bezprostřední komunikaci, a děti se zapojují do hry: napovídají, pomáhají, vymýšlejí příběhy, hrají s loutkami a často se svěří i se svým trápením.“ říká Marka Míková, která je nejen tvůrcem podílejícím se na CD, ale zároveň i principálka souboru Loutky v nemocnici.

Pravě pro hospitalizované děti je CD zejména určeno. Stává se dárkem, který na nemocničním pokoji s dětmi zůstane, i když Loutky v nemocnici odcházejí a děti volají: „Ještě nikam nechoďte, nám po vás bude smutno!“ „Loutky s námi při představeních dokáží u nemocných dětí často víc než pilulky (a my doufáme, že již brzo i naše příběhy na CD). Vykouzlit úsměv, zaplašit stesk po domově, pomoci na chvíli zapomenout na bolest a trápení, to je ta naše medicína.

Podpořte prosím také tuhle naší medicínu! 

Jak podpořit Loutky v nemocnici?

Chcete-li podpořit významnější částkou, budeme vám vděční!

V případě výrazné podpory si vás budeme individuálně hýčkat a nabízíme speciální výhody i možnost prezentace partnera v rámci vybraných aktivit Loutek v nemocnici, nebo možnost poskytnutí CD pro vlastní propagaci.

Kontakt: Loutky v nemocnici – Jakub Matějka, T: 603 864 595 E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

DĚKUJEME VÁM!

Joomla Template at JoomlaShack.com